Ömer Bilgin Muhtarlarla biraraya geldi

24 Ekim 2018 17:45

İyi Parti’den Belediye Başkan adaylığı için çalışmalara başlayan Ömer Bilgin, “Her zaman olduğu gibi milletimizin menfaati söz konusu olduğunda gerekirse rüzgara karşı durmasını biliriz” dedi. Halktan yoğun ilgi gören Bilgin, hız kesmeden muhtarlarla bir araya geldi.

Isparta’yı bir dünya şehri yapacağını söyleyen Ömer Bilgin, Ispartalının ve Türkiye’nin sorunlarına değindi. 30 yıllık siyasi birikimimle bundan sonra da kaldığımız yerden hemşehrilerimizle beraber Isparta’yı bir dünya şehri yapmaya ve ömrümüzün yettiğince Isparta’ya hizmet etmeye hazırız” dedi.

Konuşmalarında ülkenin olduğu gibi Isparta’nın da işsizlik sorununa değinen Bilgin, ekonomi, sağlık, istihdam, turizm ve bir çok yeni projesinden de bahsetti. Ömer Bilgin, toplantısını bitirmeden önce, yeni kurulan başkanlık sistemiyle şeffaf bir belediyecilik anlayışını birlikte yürüteceğini, halkın siyasetçiye ulaşabildiği, sorunlara en hızlı şekilde cevap alabildiği, yeni dönemin kendisiyle birlikte başlayacağını eklerken, halkın teveccühte bulunmuş olduğu bütün siyasetçi arkadaşlarına da başarılar diledi.

Bu haber 383 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...