Vali Günaydın’dan ‘Cumhuriyet’ mesajı

29 Ekim 2018 17:44

Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Günaydın’ın mesajı şöyle: “Bugün BüyükTürk milletinin Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK liderliğinde her türlü zorluğu yenerek büyük fedakârlıklarla sahip olduğu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yılını kutlamanın haklı gururu ve coşkusunu yaşıyoruz.

Tarihimizin her döneminde sınırlı kaynaklarla, İmkânsızı başararak büyük zaferlere imza atan ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla Devletimizin ve Cumhuriyetimizin ebediyete kadar payidar kalması için daha çok çalışacağız, daha çok gayret göstereceğiz.

Her zaman mazlumun yanında olmuş, haksızlık karşısında susmamış aziz milletimize yönelik ihanet ve saldırılar, tarih boyunca olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Bu ihanet ve saldırıyı gerçekleştirenlere nasıl ki Malazgirt'te, Miryokefalon'da, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da, 15 Temmuz'da gerekli cevap verildiyse bugün de ihanet içerisinde olanlara, hainlere milletimiz aynı şekilde gereken karşılığı verecektir.

Bugün eğitimden sağlığa, insan haklarından sanayileşmeye, demokratikleşmeden ekonomiye kadar her alanda önemli gelişmeler ve çalışmalar gerçekleştirmiş olan ülkemiz köklü, büyük ve güçlü devlet olarak pek çok ülkeye örnek olmuştur.

Aynı kararlılıkla yolumuza devam ederek, her türlü zorluğu ve güçlüğü yenmek için daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz, daha fazla ihracat yapacağız, daha fazla istihdam gerçekleştirerek milletimizin huzuru ve güvenliğini en güçlü bir şekilde birlik beraberlik içerisinde tesis edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve Ispartalı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu cennet vatanın ilelebet yaşatılması uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlık ve huzurlu bir ömür diliyorum.

 

Bu haber 305 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...