Başdeğirmen’den 29 Ekim mesajı

29 Ekim 2018 17:49

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Cumhuriyetin 95. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak “Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru, ülkemizin ekonomik yönden daha da güçlenmesi adına çok daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

 Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “Cumhuriyetimizin yeni yaşını, büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. En aziz eseridir. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde zorluklarla kurulan Cumhuriyetimizin 95. yılını kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Türk milleti, Atatürk'ün önderliğinde dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, Cumhuriyeti kurmuş ve bugünkü düzeyine ulaşmıştır. Cumhuriyetin sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde, Ülkemiz, eğitimden sağlığa, sanayileşmeden altyapıya, siyasetten ekonomiye, her alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. Cumhuriyetimizin 100. Yılına doğru özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede daha fazla çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve üyeleri olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı için  ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkı sağlamak adına İhracat hedefimizi 500 milyon dolar olarak belirledik. İnşallah yaptığımız çalışmalar neticesinde bu hedefe ulaşacağız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını daha coşkulu şekilde kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.”

 

 

Bu haber 282 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...