MYO Öğrencileri Uluslararası Festivalde Madalyaları Topladı

22 Şubat 2013 12:45

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu ile Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri, bu yıl 11. si düzenlenen İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katıldı.

25 ülkeden 1.650 yarışmacının yer aldığı festival yarışmasına, SDÜ Öğretim Görevlileri Gürkan Kalkan ve Mustafa Kavut eşliğinde katılan IMYO öğrencileri, 7 bireysel 1 ekip kategorisinde yarıştı. Main Course kategorisinde Güleyhan Ergüney ve Doğan Can Arat gümüş madalya, aynı kategoride  Merve Bahçivan, Murat Can Arın ve Tuğcan Özbey bronz madalya kazandı.  Güleyhan Ergüney, “Deniz Mahsulleri” kategorisinde gümüş ve aynı kategoride Merve Bahçivan merit ödülü almaya hak kazandı. “Desert” kategorisinde ise Tansu Öz bronz madalyayla ödüllendirildi. Yarışmada SDÜ Isparta MYO “Modern Türk Mutfağı” kategorisinde merit ödülünün sahibi oldu.

Yarışmada, "Ana Yemek CP9” kategorisinde “Bronz” madalya kazanan SDÜ Yalvaç MYO öğrencileri Tuba Batı ve Murat Çakırcı da “Genç Aşçılar CP8” kategorisinde Merit ödülü almaya hak kazandı.

 

Bu haber 951 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...