ITB’den 29 Ekim mesajı

29 Ekim 2018 18:02

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar,  Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Adar’ın mesajı şöyle: “Cumhuriyetimizin 95’inci yılını kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Cumhuriyet, yüce milletimizin sarsılmaz bir inançla ve azimle  verdiği büyük mücadelenin sonunda varolmak için yeşeren bir umuttur. Bu umut, genç bir ülkenin doğuşunun adı olmuştur. Bugün ülkemizde yaşayan çocuğundan yaşlısına kadar her bireyinin benimsediği ve idrak ettiği ortak bir irade olmuştur.

Halen daha devam eden müdahaleler karşısında Cumhuriyetimizi korumak ve sahip çıkmak vatandaş olarak hepimizin sorumluluğundadır. Ecdadımızdan aldığımız bu emaneti yarınlara taşımak, ülkemizi daha güçlü ve daha büyük yapmak için çalışmaya ve üretmeye devam etmemiz gerekmektedir. Bizden sonra bayrağı devralacak olan çocuklarımızı iyi yetiştirmek onları geleceğe hazırlamak, vatan, millet ve bayrak sevgisini onlara aşılamak cumhuriyetimizin ve ülkemizin bekası için elzemdir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Cumhuriyetimizin ilanının 95’inci yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” Dedi

Bu haber 317 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...