TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILIŞI YARIN

31 Ekim 2018 18:40

Isparta Ticaret Borsası tarafından organize edilen ve bu yıl ondürdüncüsü yapılacak olan ‘Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ 1 – 4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Fuara geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ilginin büyük olacağını ve yüzün üzerinde Tarımsal şirketin fuarda stand açacağını ifade eden Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bundan 13 yıl önce, Isparta Ticaret Borsamızda bir tarım şehri olan ilimiz Isparta’da, tüm bölgeyi de kapsayan bir fuar düzenlemenin kararı alındı. Bu doğrultuda ilk defa 2005 yılında Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarımızı düzenledik. Bu yıl yani 2018 yılı itibariyle ise fuarımızın ondördüncüsü gerçekleştireceğiz. Fuarımız, 1 Kasım tarihinde başlayıp 4 Kasım 2018 tarihinde sona erecektir. Gökkubbe Ulusal Fuar ve Kongre Merkezinde yapacağımız fuarımızın organizasyonunu Detay Fuarcılık yapmakta olup, tarımsal ürünler satan firmalar fuarımıza şimdiden büyük ilgi göstererek stand açma taleplerini iletmektedirler” dedi.

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, söz konusu fuara Isparta Valiliği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ziraat Odası Başkanlığı, Isparta Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, çeşitli tarımsal şirketlerin de destek verdiğini sözlerine ekledi.

Bu haber 384 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...