SULTANLAR YENİ SEZONDA İDDİALI

1 Kasım 2018 17:58

Emrespor Kadın Futbol Takımı oyuncuları Melahat Çayır ve Merve Aydın, yeni sezon öncesinde iddialı konuştu. Çayır ve Aydın, “Hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız” eddi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar 3. Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Emrespor’un sultanları, yeni sezondan umutlu.

18 Kasım’da sezonun ilk maçında Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılar, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

                Takımın sağ kanat ve orta alan oyuncularından Melahat Çayır, yeni sezonla ilgili iddialı konuştu. Emrespor yönetimine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Çayır, “Yönetimimiz, hocamız takımımızın başarılı olması için gereken desteği veriyor. Artık tecrübelendik. Yeni transferlerimizle gücümüze güç kattık” dedi.

                Takımın stoperlerinden Denizlili Merve Aydın ise yeni transferlerle güçlendiklerini belirterek, “Lige kadar hazır olacağız. Özel maçlarla da eksiklerimizi görüyoruz. Yönetim kurulumuzun, hocamızın ve taraftarımızın desteğiyle inşallah bu sezon hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız” diye konuştu.

                Emrespor Kadın Futbol Takımı Antrenörü Ömer  Özcan ise lige kadar hazır hale geleceklerini ve desteklerinden dolayı Kulüp Başkanı Ozan Gezer ve yönetime teşekkür etti.

 

 

Bu haber 568 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...