MHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERİYOR

1 Kasım 2018 18:07

MHP Merkez İlçe Başkanlığı 31 Martta yapılacak yerel seçimler için seçim startını verildi. MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin tam kadro sahada olduklarını söyleyerek 1 Kasım’dan itibaren teşkilat binası sabah 9 gece 23:30 saatleri arasında açık olacak. Kasım ayı içinde her mahallede üyelerin önüne sandık konularak mahalle temsilcileri belirlenecek. Ayrıca Kasım ayı içinde partimize yeni atılan üyeler için büyük bir katılım töreni yapılacak” dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’la katılacağını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi seçim startını da en erken veren parti olacak. 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalara 1 Kasım’da başlayacaklarını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin il teşkilatını 1 Kasım’dan itibaren sabah 9 ile gece 23:30 saatleri arasında açık olacağını söyledi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ İÇİN SANDIK

KURULACAK

Tam kadro olarak Isparta’nın her yerinde sahaya çıkacaklarını bildiren Taştekin, “Kasım ayı içinde her mahallede üyelerimizin önüne sandık koyarak mahalle temsilcilerimizi belirleyeceğiz. Bu temsilciler sandık görevlilerini belirleyecek. Bu çalışmaların tamamı seçim startını verdiğimiz anlamına geliyor” diye konuştu.

BÜYÜK KATILIM TÖRENİ YAPILACAK

Öte yandan MHP, partiden ayrılan küskünlerden geri dönenler ve partiye yeni katılan üyeler için büyük bir katılım töreni düzenleyecek. Üye katılım törenini kasım ayı içinde yapmayı planladıklarını söyleyen MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin “partimize hem halkımızdan hem de daha önce çeşitli nedenlerle ayrılmış olan arkadaşlarımızdan ciddi bir yönelim var. Bu arkadaşlarımız için kasım ayı içinde büyük bir katılım töreni düzenleyeceğiz” dedi.

Bu haber 359 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...