Hisarcıklıoğlu, Tarımın emekçilerini onure etti

3 Kasım 2018 13:06

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, fuara 14 yıldır sürekli katılan tarım firmalarına plaket takdim etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta Ticaret Borsası tarafından 14’üncüsü düzenlenen Göller Bölgesi Göller Bölgesi Yayla şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılmak üzere Isparta’ya geldi

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, fuara 14 yıldır sürekli katılan tarım firmalarına plaket takdim etti. Hisarcıkloğlu’na daha sonra Isparta Ticaret Borsası Ahmet Adar tarafından plaket takdim edildi. Hisarcıklıoğlu konuşmada “Isparta Ticaret Borsası’nı kutluyorum. Tarım Fuarı’nı artık geleneksel hale getirdiler. Benim de ikinci katılışım. Daha öncekinde de Ahmet bey davet etmişti. Bugün Antalya’da  ülkelerinin odalar birliği başkanlarıyla toplantımız oldu. Ahmet beye destek olmak vermek için buraya geldim. Tarım Fuarı Isparta için önemli. Çünkü zaten tarımda markalaşmış. Gülünden, elmasından lavantaya kadar yeni alanları kendilerine ekliyorlar. Isparta’yı kutluyorum. Yeni fuar alanı daha güzel olmuş” dedi.

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur da  “Isparta olarak çok önemli konuklar ağırlıyoruz. Isparta’mıza gösterdikleri teveccühleri için teşekkür ediyorum. Türkiye’ye yaptıkları hizmetleri için milletvekili olarak teşekkür ediyorum. Ticaret Borsamızı bu fuar için kutluyorum. Yüzde 57’si tarım ve hayvancılıkla geçinen Isparta için bu fuar çok önemli. Tarımımıza daha iyi önem vermemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 308 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...