ÜZÜM PAZARINDA İNDİRİM GÜNLERİ..

3 Kasım 2018 13:06

Isparta Belediyesi’nin desteklediği Tarihi Üzüm Pazarındaki İndirim Günleri’nin açılışı dün yapıldı.  Daha önce kunduracılar sitesi için uygulanan indirim günleri bu seferde Tarihi Üzüm Pazarında gerçekleştiriliyor. 11 Kasım’a kadar devam edecek olan indirim günleri kapsamında Üzüm Pazarı esnafı, ciddi oranlarda indirime gidiyor.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, Üzüm Çarşısı indirim gününde yaptığı konuşmada, esnafın iyi olduğunu söyleyenlere karşı "İyi değiliz" dedi. Esnafın çok zor şartlar ve ekonomik baskı altında faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Aybatılı, Isparta Belediyesinin böyle bir dönemde indirim düzenlemesinde büyük fayda olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Günaydın'a da esnafa yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eden Aybatılı, "Kendilerini kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz biriz, birlikteyiz" diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'da; Aybatılı'nın yaptığı konuşmaya işaret ederek "Güzel konuşmalar oldu. Bende Sayın Birlik Başkanına teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasına başladı. Isparta'ya gece gündüz demeden hizmet etmeye çalıştığını söyleyen Başkan Günaydın, Tarihi Üzüm Çarşısındaki indirim günlerine Isparta halkını sahip çıkmaya davet etti. Ispartalılara esnafınıza destek olun mesajı veren Başkan Günaydın, "İlkini Kunduracılar Sitesinden başlatmıştık.. Bugün ikinci indirim günlerini düzenliyoruz. Üzüm Çarşımıza, Ispartamıza hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra Günaydın ve Aybatılı esnafı birlikte ziyaret ettiler.

20 yıl aradan sonra yan yana geldiler

ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Esnaf Odaları Başkanı Mehmet Aybatılı yıllar sonra ilk kez bir araya geldi. Aybatılı, Günaydın’a, Günaydın Aybatılı’ya teşekkür etti.

Üzüm Pazarı İndirim Günleri açılışında konuşan Aybatılı; "Biz başkanımızdan memnunuz. Esnafta memnun hep esnafın yanında olmuştur" dedi.

Bu haber 322 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...