Vali Günaydın, İl Genel Meclisine veda etti

3 Kasım 2018 13:08

Vali Şehmus Günaydın, veda ziyareti için İl Genel Meclisi oturumuna katıldı. Vali Günaydın, meclis üyelerinden helallik istedi. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, hizmetlerinden ötürü Vali Günaydın’a teşekkür etti.

 Bolat, “Valimiz kararname neticesinde Isparta’dan Kayseri iline tayini çıktı. Kendisine hayırlı olmasını diliorum. 2.5 yıldır Sayın Valimizle birlikte meclisimiz ve Özel İdaremiz birlikte görev yapıyoruz. Büyük projelere imza attık. Başarılı projelere imza attık. Türkiye’de rekorlara imza attık. Sayın Valimize ilimize vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkürü borç biliyorum” dedi

Vali Günaydın;  “Desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Siz ne kadar şunu yaptık’ deseniz de, ortada bir şey olması gerekir. Yaklaşık 180 köye gittim. Bu köy gezilerimizde İl Genel Meclisi arkadaşlarımızın da olmasını istedim. Yapılan hizmetlerin taktiri Ispartalı hemşerilerimizindir. Rakamlar doğruyu söyler. Daha önce neredeydik, şimdi neredeyiz buna bakacağız. Sizlerin bu çaba ve gayreti olduğu müddetçe Isparta’mızın en ücra köşesine kadar en güzel hizmetler gidecektir. Düne kadar 2 greyder, 2 kamyon kumla mutlu olan vatandaşımız şimdi sathi kaplama asfaltı bile istemiyor. Eskiden köyde beton atardık onu istemiyorlar. Bunlar vatandaşımızın değişen ve gelişen koşullardaki taleplerinin arttığını, çeşitlendiğini gösteriyor. İl Özel İdaremizin çok güzel dönemleri oldu. Yaptıkları bütçenin 2-3 katı borcu olan Özel İdareler var. Bütçemiz denk gidiyor, bütçemiz fazla veriyor. Verimli kullanıyoruz. Gitmeden isteğim, yarım kalan işlerin süratle tamamlanmasıdır. Verilmiş sözler yerine getirilmelidir. Söz verilmiş işleri tamamlarsanız beni mutlu edersiniz” diye konuştu.

Bu haber 289 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...