Şevket Karahan’dan Vali Günaydın’a plaket

6 Kasım 2018 15:36

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliği’ne atanan ve dün itibariyle şehirden ayrılan Şehmus Günaydın’a plaket takdim etti.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valiliği’nden Kayseri Valiliği’ne atanan Şehmus Günaydın dün itibariyle Isparta’ya veda etti.

Görev süresi boyunca basın mensuplarına tüm desteği sağlayan Vali Günaydın’a, Isparta Gazeteciler Cemiyeti tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Dün saat 14:00’de valilik makamında gerçekleştirilen takdim törenine IGC yöneticileri ve basın mensupları da katıldı. Isparta medyasından plaket almaktan ötürü mutlu olduğunu belirten Vali Günaydın, ‘Isparta medyasına bizlere olan katkılarından dolayı teşekkür ederim. Tüm basın mensuplarına başarılar dilerim’ dedi.  Vali Günaydın’a Isparta medyasına olan katkılarından dolayı plaket verdiklerini belirten IGC Başkanı Şevket Karahan: ‘Sayın Valimiz ile 2,5 yıllık süre zarfında uyumlu çalışmalara imza attık.  Isparta’dan gittiği için üzüntümüz, Kayseri gibi büyük bir şehre gittiği içinde mutluluğumuz var. Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

 

Bu haber 315 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...