“AK Parti, büyük medeniyetin İnşası için yol yapıyor, Isparta da buna hazır olmalı”

6 Kasım 2018 15:39

Belediye Başkan adaylığı için istifası beklenen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Bizim gayemiz sığ bir particilik değildir. Bizim derdimiz seçimden seçime galibiyet nağraları atmak değildir. Biz bir yolculuğa çıktık. Bizden öncekilerin bize devretmiş oldukları o mirası, ecdadımızın hak ve adalet mücadelesini yeniden ayağa kaldırmak için yeniden yola çıktık. Büyük medeniyetin inşası için yola çıktık” dedi.

ADAY MI, DEĞİL Mİ?

‘AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA

BİREYSEL KARARLAR OLMAZ’

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Meclisi’nde aday olup-olmayacağına ilişkin konuştu: Biz görüşlerimizi paylaştık. Karar sayın Cumhurbaşkanımızındır, genel merkezimizindir. 

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, partisinin Genişletilmiş Gençlik Kolları Danışma Toplantısı’nda duygusal bir konuşma yaptı. Belediye başkan adaylığı için istifası gündemde olan Zabun, bu yöndeki  soruların olduğunu belirtti ‘biz teşkilatız. Bireysel kararlar ve yaklaşımlar olamaz’ dedi. AK Parti’nin sığı bir particilik yapmadığını belirten Zabun, büyük medeniyetin inşası için yola çıkıldığının altını çizdi. Zabun, şöyle konuştu:

16 YILDIR DİKENLİ YOLLARDAN YÜRÜDÜK

“Gençlik kollarımız bizim reel ahlak okuludur, adap okuludur, fedakarlık okuludur, özveri okuludur, çalışkanlık okuludur. Bir kez daha gençlik kollarımızı bu çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Bugün 4 Kasım. Dün 3 Kasım’ı yaşadık. AK Parti sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde 16 yıl kesintisiz milletimizin tek başına iktidara getirdiği bir partidir. 16 yıl önce büyük hedeflerle yola çıkmıştık. Ve hepimiz inandık. Azimle, gayretle çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 16 yılı geride bıraktık. Geride bıraktığımız 16 yıllık süreç içerisinde gül bahçelerinden gülü geçmedik. Dikenli yollardan yürüdük. Birçok musibet ile mücadele ettik, birçok hadise yaşadık. Kapatma davaları ile karşı karşıya kaldık. Cumhuriyet mitingleri ile karşılaştık. 367 garabeti ile karşı karşıya kaldık. 17-25 sürecini ve 15 Temmuz’u yaşadık. Yan yana gelmeyecek aktörlerin yan yana gelmesiyle masa başı operasyon hamlesi ile AK Parti’yi iktidardan indirme mücadelesini gördük. Ama hamdolsun milletimize yaslandık ve milletimize güvendik. Ve Allah’ın yardımını hep yanımızda bulduk. Birçok hizmet ürettik. Hangi alana bakarsak, bakalım. Sosyal devlet anlayışını ayağa kaldırdık. Eğitim hizmetlerini nereden nereye getirdik. Savunma sanayimizi nereden nereye getirdik. Bu ülke bir tek kurşun yapamazken bugün insansız hava araçları ile tankı, topu ile top yekün mücadele ediyor. Ulaştırmada çok önemli mesafeler aldık. Yollarımızı, hızlı trenlerimizi, hava limanımızı yaptık. Dünyanın en büyük havalimanını açtık. Bütün şehirlere üniversiteler kurduk. Ispartamıza 2.üniversiteyi kurduk. Her ilçelerimizde hastanelerimizi yeniledik. Türkiye’de 3. olarak şehir hastanemizi açtık. Hava yolunu halkın yolu haline getirdik. Uçağı rüyamızda bile göremezdik. Bugün otobüs bileti fiyatına ülkemizin her bir tarafına ulaşım sağlayabilir noktaya geldik. Çok önemli mesafeler kat ettik.

BÜYÜK MEDENİYETİN İNŞAASI İÇİN UĞRAŞIYORUZ        

BÜYÜK MEDENİYET GELİŞMİŞ ŞEHİRLER İSTER

Bizim gayemiz sığ bir particilik değildir. Bizim derdimiz seçimden seçime galibiyet nağraları atmak değildir. Biz bir yolculuğa çıktık. Bizden öncekilerin bize devretmiş oldukları o mirası, ecdadımızın hak ve adalet mücadelesini yeniden ayağa kaldırmak için yeniden yola çıktık. Büyük medeniyetin inşası için yola çıktık. Büyük medeniyet yolculuğuna çıktık. Dolayısıyla bu büyük yolculukta milletimizin her ferdinin vereceği destek son derece önemlidir. Bu milletin ayağa kalkmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorlar. Bu millet ayağa kalkınca coğrafyanın ayağa kalkacağını çok iyi biliyorlar. Bu millet ayağa kalkınca Afrika’yı, Asya’yı istedikleri gibi sömüremeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Ve o yüzden bu millet ayağa kalkmasın diye sürekli ensemizde boza pişirmeye çalışıyorlar. Ama artık sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile uyuyan dev uyanmıştır. Bu büyük medeniyet yolculuğunda ulusal düzeyde önemli başarılara imza atıyoruz. Ama yetmez. Şehirlerimizi de buna hazırlamak zorundayız. Şehirlerimizi de toplumsal olarak, ekonomik olarak buna hazırlamak zorundayız. Büyük medeniyet gelişmiş şehirler, yetişmiş nesiller ister.”

 

Bu haber 263 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...