Soner Hoca, Aydınspor 1923’le anlaştı

8 Kasım 2018 15:29

Ligde istikrarsız görüntüsüyle inişli çıkışlı performans sergileyen Aydınspor 1923’te Ergun Ortakcı’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine Ispartaspor’un eski çalıştırıcısı Soner Büyükergün getirildi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta oldukça kötü bir giriş yaparak ligin alt sıralarına gerileyen Aydınspor 1923, hocasını buldu. Kepez Belediyespor karşılaşmasının ardından Ergun Ortakcı ile yollarını ayıran Efe’de bu koltuk için birçok adaylarla görüşülürken sonunda anlaşma yapıldı. 49 yaşındaki Teknik adam Soner Büyükergün ile masaya oturan siyah beyazlı kurmaylar, tecrübeli hoca da karar kıldı. Büyükergün’ün Tavas Birlikspor maçının hazırlıklarına başlayacak takımın başında ilk idmanına çıkacağı açıklandı.

BÜYÜKERGÜN KİMDİR ?

Anadoluda başta , Sakaryaspor, Ispartaspor, Halide Edip Adıvar SK., Karspor, Adıyamanspor ve Fatsa Belediyespor gibi takımlarda teknik direktörlük yapan, Büyükergün son olarak geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’da ve Gaziantepspor’dan Oktay Derelioğlu’nun yardımcılık görevini yürütmüştü.

 

Bu haber 337 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...