“Bizi yalnız bırakmayın”

10 Kasım 2018 10:42

Kalespor’u yenerek çıkışlarını devam ettireceklerini söyleyen Şimşek, “Bizim elimizde sihirli değnek yok.  Ancak kimse bana gülmesin hedefimiz: 13’te 13. Bunu yapacak gücümüz var. İnşallah haftalar daha ilerledikçe daha iyi olacağız” dedi.

                Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Kalespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Göreve geldikten sonra öğrencilerin motivasyonunu artırdıklarını söyleyen Şimşek, “Çocukların kontrasyon ve sorumluluk bilincini artırdık. Çocuklarımızın olan potansiyelini ortaya çıkardık. İlk 5 haftada 5 puan alan Davrazspor vardı. 2 haftada şimdi 6 puan alan bir takımımız var. Gol yemeyen bir takımımız var. Hakemle uğraşmak ve itiraz etmek kartı tetikliyor. Bunun önüne geçtik. Bizim işimiz sadece mücadele etmek.

Bizim kayıp yaşamamız gerekiyor. Bilakis kartlar dolayı. Çocuklarımıza bunu anlatıyoruz. İtirazı sadece takım kaptanımızın yapacağını oyuncularımıza anlatıyoruz.

Emrah ve Deniz büyük bir ihtimalle bu hafta kadroda yer vereceğiz. 2 hafta en alt takımlarla 2 hafta da üst takımlarla oynayacağız. Bu final maçlarını kayıpsız geçeceğiz. Fatih’in sakatlığı devam ediyor. Ümit’in cezası bitiyor. Utku çok iyi mücadele etti. Gençlerimize daha fazla süre vermeye çalışıyoruz. Onlarda bu takımın bir parçası olduğunu bilecek.  İlk hafta Tayyip’i aldık, 2. hafta Utku’yu. Böyle böyle onları da rekabetin içerisine sokacağız. Ben her zaman söylüyorum: Bizim elimizde sihirli değnek yok. Bizim en çok desteğimiz mental ve fizik anlamda. Zaten elimizde iyi bir kadromuz var. Devre arasında Ali Başkan’ım söz verdi. 4-5 takviye yapacağız. Kimse bana gülmesin hedefimiz: 13’te 13. Bu süreçte de istediğimiz sonuçları alacağız.  Biz işin ciddiyetini bırakmayacağız. Biz kazanıp bekleyeceğiz. Önemli olan bizim kazanmamız. Puan ve adam kaybına da tahammülüz yok” dedi.

                Taraftarları zorlu maça davet eden Şimşek, “32 Gençlik Taraftar Grubunun yaşadığı durumlar üzücü şeyler. Uğur, Fatih ve Tahsin gibi arkadaşlarımızın ceza alması bizi üzdü. Dileriz sorunlar çözülür. Bizim en büyük desteğimiz seyircimiz. 8-10 bine oynarken 800-1000 kişiye oynamaya başladık. Desteğe ihtiyacımız var. Küskünlüğü, kırgınlığı bir kenara bırakalım takımımıza destek olalım” diye konuştu.

Bu haber 303 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...