Isparta Gençlik Merkezi Gökçehöyük Köyünde

10 Kasım 2018 10:45

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, “Merkezim Her Yerde Projesi”  kapsamında gönüllüleri hoş etmeye Gençleri İyilik Ağacı projesiyle de yüzlerde tebessüm olmaya devam ediyor.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve gönüllü gençler tarafından gerçekleştirilen Merkezim Her Yerde Projesi geçtiğimiz Perşembe günü  Eğirdir ilçesine bağlı Gökçehöyük Köyü İlkokulunda gören öğrencilerle birlikte icra edildi.

40 gönüllü genç ile gerçekleştirilen  Merkezim Her projesinde köy okullarında eğitim gören öğrencilere dokunma fırsatı bulunuldu. Gönüllü gençler, sorumluluk bilincini geliştirerek sosyal farkındalıklarını arttırmaya çalışılan  Merkezim Her Yerde projesinde Gökçehöyük İlkokulunda eğitim gören öğrencilerle birçok şeyi yaşayarak öğretilmeye çalışıldı. Okullarında ziyaret edilen  öğrencilerle tek tek tanışıldı.  Sınıf içi etkinlikler yaparak kaynaşıldı.  Öğrencilere  kalem seti, kitap ve spor malzemeleri hediye edildi.  Beraberce oyun alanları çizdik ve geleneksel sokak oyunları oynayarak gönüllerince eğlenildi.

Kardeşlik İklimini oluşturuldu.

Gökçehöyük Köyü İlkokulu öğrencileriyle iyiliklerle dolu sıcacık bir tebessüm ile geçirmenin mutluluğu yaşanıldı.

 

Bu haber 590 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...