T. Telekom’dan ‘Online’ iftar

18 Ağustos 2012 11:06

T. Telekom’dan ‘Online’ iftar

Türk Telekom bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda iftar programı düzenledi ve video konferans yöntemiyle canlı yayında bir çok ilden iftar programını konuklara izlettirdi. İl Müdürü Mehmet Daşdöğen;  “Bu vesileyle tüm çalışanlarımızla bir araya gelerek hasret giderme imkanı bulduk” dedi.

 

Türk Telekom’un online sistemle düzenlediği iftarın Isparta bölümü önceki akşam Barida Otel’de gerçekleştirildi. İftar  yemeğine kurumun İl Müdürü Mehmet Daşdöğen, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve tüm çalışanları katıldı.

GENEL MÜDÜR TÜM TÜRKİYE’YE SESLENDİ

Programda ezan okunmadan önce Türk Telekom Genel Müdürü Paul Dauny video konferans sistemiyle canlı olarak 81 ildeki iftar salonlarını dolduran binlerce kişiye seslendi. Çalışmalar ve yeni kampanyalar hakkında bilgiler veren Dauny konuşmasını Türkçe olarak yaptı ve "Afiyet olsun" diyerek iftara renk kattı. Genel Müdürün konuşmasının ardından video konferans proramı Ünlü Sanatçı Uğur Aslan’ın söylediği ilahilerle devam etti.

DAŞDÖĞEN; “TÜRK TELEKOM BÜYÜK BİR AİLEDİR”

Barida Otel’deki iftar yemeğinin ardından kürsüye gelen Türk Telekom Isparta İl Müdürü Mehmet Daşdöğen, il bazındaki yapılanma ile Türk Telekom'un müşterisine daha iyi hizmet verme anlayışında olduğunu belirtti. Müdür Daşdöğen konuşmasında; “öncelikle bu iftar programımıza katılan tüm personelimize hoş geldiniz diyorum ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu iftar programımız tüm Türkiye’de aynı anda yapılmaktadır. Genel Merkezimizin önderliğinde tüm illerde şuanda bu program icra edilmektedir. Bu vesile ile sizlerle bir araya geldik. Bugünkü manzara Türk Telekom ailesi olarak ne kadar büyük bir kurum olduğumuzu ortaya koymaktadır. Zira, özellikle ilçelerdeki personellerimizle de bugün bir aradayız. Ben, programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.

“TEKNOLOJİNİN GÜCÜNÜ KULLANIYORUZ”

Türk Telekom'un geleneğinde bu tür iftar geceleri vardır. Ancak bunlar hep geçmişte lokal olarak, müdürlükler tarafından gerçekleştirilmişti. Türk Telekom ilk kez kendi alt yapısını, teknolojik gücünü kullanarak tüm Türkiye'de canlı iftar programı düzenledi. Aynı anda tüm Türkiye video konferans yöntemiyle birlikte iftar açtı. Teknolojik gücü ve insan kaynağı gücünü göstermesi adına bugünkü program çok önemlidir” dedi.

 

 

Bu haber 755 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...