Basın mensuplarından Vali Seymenoğlu’na ziyaret

14 Kasım 2018 14:37

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve beraberindeki basın mensupları, son çıkan Valiler Kararnamesi ile Isparta Valiliği’ne atanan Ömer Seymenoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz hafta Salı günü itibariyle Isparta’da ki görevine başlayan Vali Ömer Seymenoğlu’na ziyaretler aralıksız olarak sürüyor. Vali Seymenoğlu’nun dünkü misafirleri arasında gazeteciler de yer aldı. IGC Başkanı Karahan ve diğer basın mensupları Vali Ömer Seymenoğlu’na hayırlı olsun diyerek, şehrin sorunları hakkında bilgiler verdiler.

Isparta basını hakkında Vali Seymenoğlu’na çeşitli bilgiler veren IGC Başkanı Şevket Karahan: ‘Isparta medyası Türkiye’nin en güçlü yerel medyasıdır. Isparta medyası yayınlarını devletten ve milletten yana yapar. Bizler devletimize ve milletimize bağlı bir grubuz. Yenilikçilerin öncüsüyüz. Isparta menfaatine olan her şeyde ortak yayın yapıyoruz. Bizler Isparta menfaatine olan her konuda korkmadan yayın yapmaktayız. Devletçi bir yapıya  sahibiz. Devletin ve milletin menfaatine olan her şeyde valimizin yanındayız’ dedi. IGC Başkanı Karahan’a ziyaretinden ve aktardığı bilgilerden ötürü teşekkür eden Vali Ömer Seymenoğlu: ‘Pazartesi günü itibariyle 6. günümü yaşıyorum. Geldiğim günden bu yana alanlardayım. Yürüyorum eksiklikleri yerinde inceliyorum. Her gün farklı güzergahlardan gidiyorum ve bakıyorum. Pazartesi günü sabah Isparta girişindeki Polis kontrol noktasına gittim. Gerekli incelemeleri yapıyoruz. Mesela Şehir Hastanesi’nin bölgesinde trafiğin yoğunluğunu gördüm. Sorunları yaşayarak görüyorum. Sohbetlerde sıkıntıları dinliyorum. Tedbiri almamız sıkıntıları çözmemiz lazım. Ispartalıların lehine olan her şeyde varım. Günün yarım saati bana yeter. Gerisi vatandaşlarımızın ve ilimizin sorunlarını çözümü için yeter. Hedeflerimizi gerçekleştirmek isteriz’ dedi.

 

 

Bu haber 271 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...