AK Parti’de 7 aday var

14 Kasım 2018 14:42

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde 5 Kasım’da başlayan aday adaylığı başvuruları sona erdi. Isparta Belediye Başkanlığı için 7 aday adayı var. İl Başkanı Osman Zabun’un durumu için son tarih: 1 Aralık.

Yerel seçimlerin en iddialı partisi AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresi sona erdi.. 5 Kasım’da başlayan aday adaylığı süreci kapsamında İl Başkanlığı’nda Isparta Belediye Başkanlığı, ilçe başkanlıklarında ise ilçe ve bağlı beldelerin belediye başkan aday adaylığı başvuruları kabul edildi. Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis üyesi aday adaylığı başvuruları da ilçe teşkilatlarında kabul edildi.

Ak Parti’de 5 Kasım’dan bu yana devam eden aday adaylığı başvuru süreci kapsamında şu ana kadar 4 kişi başvuruda bulundu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulundan istifa ederek AK Parti’den belediye başkan aday adaylığına başvurdu. Turan Mahallesi Muhtarı Sezgin Gülatan, Belediye Meclis üyeliğinden istifa eden Kadir Dal ile SDÜ Tıp Fakültesinde Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rezan Demiralay belediye başkan aday adayı oldu. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, EGO Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz İsmail Özdemir ile İşadamı Ali Önal’ın da bugün aday adaylığı başvurusunda bulunacağı öğrenildi. AK Parti’de başka sürpriz bir isim çıkmazsa aday adayı sayısı şu an için 7. Ankara’da yaşayan Av. Mustafa Derin’in da başvurabileceği konuşuluyor.

Bu haber 248 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...