“DAVRAZSPOR DAHA İYİ OLACAK”

14 Kasım 2018 14:49

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Kalespor maçında mücadelelerinden dolayı futbolcularını kutlayarak, “Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik skor daha farklı olurdu. Önemli olan kazanmaktı, mutluyuz” dedi.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da Kalespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

                Galibiyetin yanı sıra ortaya konulan futbol pembe-yeşilli taraftarları da sevindirdi.

                Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Göreve geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen futbolcularımızın özgüveni takımımıza 3’te 3 yaptırdı. 

Isparta Davrazspor’un 3 haftadır çıkışı diğer takımlarda da bir etki yaratıyor. Ligde kolay rakip yok.  Görüyorsunuz ilk devre sadece kapanan ve defansı düşünen bir Kale vardı. İlk yarıda çok pozisyona girdik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik skor daha farklı olurdu. Rakip oyun disiplininden kopmadı. 2. yarı farklı başladık.

2. yarıda netice aldık. Ortaca Belediyespor maçı ligde sonuncu olsa da iyi bir takım.

Kepez son dakikada attı. Dirençli bir takımı Ortaca.

Hedefimiz 8’de 8. 3’ünü maçımızı da kazandık. Bundan sonra işimiz daha zor. İyi bir kadroya sahibiz. Ayrıca Seyircimize çok teşekkür ediyoruz. Hem bize ve çocuklarımıza gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Biz bu memleketin evladıyız. Herkes mutlu olunca bizde işimizi tam anlamıyla yapıyoruz” dedi.

 

Bu haber 258 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...