ATLETLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

14 Kasım 2018 14:52

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde yapılan Atatürk’ü Anma Koşusu başkent Ankara’da gerçekleştirildi.

Atletlerimiz, yeni spor sezonuna başarılı başladı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu’nda mücadele eden sporcularımız hem ferdi hem de takım halinde önemli dereceler elde etti.

Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılan yarışlarda Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 500’e yakın atlet mücadele etti. Yarışmalarda kıyasıya mücadele yaşandı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu yarışlarında ilimizi temsil eden Ispartalı atletlerimiz geçen yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarıya imza attı.

Yarışların sonunda 1.5 km Küçük Kızlarda Halıkent Ortaokul ögrencisi sporcumuz Ceyda Melek Pınar 5.29'lik derecesiyle Türkiye Birincisi oldu. Ceyda Melek Pınar, Feyza Yürekli, Irmak Şimşek ve Belinay Şimşek'ten oluşan Küçük Kızlar takımımız Türkiye ikincisi oldu.

Yiğit Alp Şen, Berk Köse, Adem Samet Iltır ve Utku Korkmaz'dan oluşan Küçük Erkekler takımımız 2 km'de Türkiye 3.sü oldu.

Rumeysa Coşkun, İrem Erol, Gamze Erdoğan, Asiye Nur Sancar ve İpek Nur Sancar'dan oluşan Genç Kızlar takımımız Türkiye 3.sü oldu.

Genç Erkekler 4 km'de mücadele eden sporcumuz Salıh Salım Mohamed Türkiye 4.sü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Ankara'da elde edilen başarının ardından yaptığı açıklamada, “10 Kasım Atatürk koşusunda bireysel ve takım halinde Türkiye dereceleri elde eden antrenörlerimiz, beden eğitimi öğretmenlerimizi ve sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 

 

Bu haber 353 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...