“Isparta’ya AK Parti bayrağını dikeceğiz”

14 Kasım 2018 15:00

İl Genel Meclis Başkanı ve Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı olan Bolat, AK Parti İl Merkezi'ne giderek İl Başkanı Osman Zabun'a aday adaylığı evraklarını teslim etti. Bolat, “AK Parti belediyeciliği ile birlikte hayata geçirmeye Isparta’yı büyütmeye,daha mutlu bır Isparta için hizmete talibim” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı ve Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı olan Ali Bolat, AK Parti İl Merkezi'ne giderek İl Başkanı Osman Zabun'a aday adaylığı evraklarını teslim etti.

Coşkulu bir grupla AK Parti İl Merkezi'ne gelen Bolat, resmen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Şu ana kadar ki adaylar arasında en kalabalık grupla aday adaylığı başvuruna giden Bolat, işyerinden sevenleriyle yürüyerek partiye kadar geldi.

“Ali Bolat” diye tempo tutan sevenleri, “Isparta’nın evladı Ali Bolat Başkanımızla belediyeyi alacağız” dediler.

                İl Genel Meclis Başkanı ve Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı olan Ali Bolat,AK Parti’den aday adaylığı açıklama töreninde yanında bulunan sevenlerine teşekkür etti.

                Bolat, açıklamasında şunları söyledi: “Kıymetli il başkanım, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarım, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımız, il genel meclisi üyesi arkadaşlarım,belediye meclisi Üyelerim, muhterem hanımefendiler ve beyefendıler , Ak Partiye gönül vermiş dava arkadaşlarım ve değerli basın mensupları

Konuşmama başlamadan önce sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.!!!   Hepiniz hoş geldiniz.

                Mensubu olmaktan gurur duyduğum büyük kutlu dava ve dünyanın en büyük sivil toplum hareketi olan AK Parti. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2002 yılından bu yana tüm vesayet odaklarına ve karanlık güçlere fırsat vermeden !! Sadece milleti temsil etmekle kalmamış, hizmetleri !! Duruşu !! ve fikirleriyle yerelden evresele milletimizin ve bütün dünya mazlumlarının da vicdanı ve sesi olmuştur.

                2019 Mahalli İdareler Seçiminde Isparta’mızda Hep birlikte yeniden bir destan daha yazmanın azım ve kararlılığındayız. aşkla,sevgiyle bağlı olduğum bu şehirde.

Doğan, Büyüyen, Ekmeğini Kazanan , Sorunlarını ve Beklentilerini bilen bır kardeşiniz!! Bir arkadaşınız. Bir evladınız!!! Ve bır dava arkadaşınız olarak bugün karşınıza neferi olmaktan gurur duyduğum AK Partinin Isparta belediye başkanı adayı olmak için huzurlarınızdayım.

 Gerek teşkilat üyeliğim gerekse il genel meclisi başkanlığım süresince hep sizinle birlikte idim ve hep memleket hizmetinde oldum. Bugüne kadar beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolda bana desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza ve Isparta halkımıza teşekkürü bır borç bilirim. Rabbim nasıp eder ve sayın cumhurbaşkanımız tensip buyurduğu takdirde Isparta’mızın sorunlarının çözümü ve geleceğe dair hedeflerini kapsayan büyük projelerimizi AK Parti belediyeciliği ile birlikte hayata geçirmeye Isparta’yı büyütmeye,daha mutlu bır Isparta için hizmete talibim. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan başta il başkanım tüm dostlarımıza tüm teşkilat mensuplarımıza dava arkadaşlarımıza kıymetli hanımefendılere geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimize ve bana çok hakları geçen eşime ve tüm aileme çok teşekkür  ediyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesın.

hepinize tekraren teşekkür eder saygılar sunarım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allaha emanet olun.”

                AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ise Ali Başkan’ın Özel İdare’de başarılırı çalışmalar yaptığını anlatarak, aday adaylığının hayırlar getirmesini diledi.

Bu haber 388 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...