DAVRAZSPOR’DA ROTA ORTACA BELEDİYESPOR

14 Kasım 2018 15:12

Pembe-yeşilliler, Pazar günü Muğla deplasmanında Ortaca Belediyespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, 4’te 4 peşinde. Kuşadasıspor, Aydınspor ve Denizli Kalespor maçlarını kayıpsız geçen pembe-yeşilliler, ligin son sırasında yer alan Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

                Pembe-yeşilliler, Ortaca Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına dün başladı. Özel İdare Sahası’nda toplanan Isparta Davrazspor, kondisyon ve yenileme antrenmanı yaptı.

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, futbolcularını Kalespor maçındaki performanslarından dolayı tebrik etti. Artık 3 maçın geride kaldığını ve bu hafta Ortaca Belediyespor’la zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen Şimşek, “Ortaca Belediyespor iyi bir ekip. Alt sırada olduğuna aldanmayın, talihsiz puan kayıpları yaşayan ve şu an ki yerini hak etmiyor. Genç ve koşan bir ekip. Kepez Belediyespor karşısında 2 topları direkten döndü. Son dakika golüyle yenildiler. Evlerinde de iyi oynayalar. Ancak önemli olan bizim ne yaptığımız. Tempomuzu gitgide artırmalıyız. Puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Ortaca Belediyespor,  Kepez ve Manavgat Belediyepor maçlarımız zorlu geçecek. İnşallah çıkışımıza Ortaca maçıyla da devam edeceğiz” dedi.

Pembe-yeşillilerde Deniz’in de sakatlığı sona ererken tek eksik ise kırmızı kart cezalısı Levan Ingorokva. Levan’ın maçı ise Kepez maçında sona erecek.

Bu haber 301 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...