Zafer Mahallesi Muhtarından Başkan Günaydın’a teşekkür

14 Kasım 2018 15:13

Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal ve mahalle sakinleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Muhtar Gürdal, şehre ve mahallelerine yaptıkları hizmetten dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti.

Mahallelerinin nüfusunun her geçen gün arttığını söyleyen Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Gürdal, “Başkanım bizlere çok destek oldunuz, mahallemize ve şehrimize hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni kurduğunuz şehirde altyapı ve diğer çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mahallemiz 8 bin nüfusu barındırıyor. Mahallemizde yeni oluşan yerleşim alanlarımız bulunuyor. Yaptığınız çalışmalardan dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Zafer Mahallesine ve şehrimize büyük hizmetler yaptık. Zafer Mahallesi muhtarımız ve sakinlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Zafer Mahallemizin 76 sokağında altyapı ve asfalt çalışması bitirildi. Mahallemizin hiçbir sorunu kalmadı. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 320 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...