Başkan Günaydın, Müftü Şahin’i ziyaret etti

14 Kasım 2018 15:15

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İl Müftüsü Bayram Şahin’i ziyaret etti. İade-i ziyaret niteliği taşıyan programda Başkan Günaydın’a MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve belediye meclisi üyeleri eşlik etti.

Müftülük binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Sayın müftümüze iade-i ziyarette bulunuyoruz. Müftülüğümüzle karşılıklı yapabileceğimiz çalışmalar ve yapılabilecekleri ele aldık. Bu ziyaretimizin Isparta’mız için hayırlı olması dileğinde bulunuyorum. Müftümüz de bizleri ali cenap bir şekilde karşıladı, kendilerine teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden İl Müftüsü Bayram Şahin de, “Değerli başkanımızın ziyaretlerinden dolayı memnun olduk. Kendilerini ilk geldiğimiz günlerde ziyaret etmiştik, bizleri çok iyi karşıladılar. Burada göreve başlamanın ardından dini vazifelerimizi, diyanet açısından sürdüreceğimiz hizmetleri götürme noktasında kesinlikle başkanımızın yardımına ihtiyacımız olduğuna inanıyorum. İlk yardımı da başkanımızdan aldık. 4-6 yaş mescidimizde Kur’an kursumuz için gereken yardımı yaptılar, kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmetlerimiz de devam edecek. Değerli başkanımız ekibiyle birlikte buraya şeref verdiler. Cenabı Hak hayırlı vazifelerinde kendilerine yardımcı olsun” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 332 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...