Kamile Gürkan Okullarında Çocuk Şenliği

16 Kasım 2018 18:20

Kamile Gürkan 1.Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyunca çocuklar, oyun alanlarında gönüllerince eğlendi. Veliler hem kermes yaparak okullarına katkı yaptı hem de müzik eşliğinde oynadılar.

Kamile Gürkan İlkokulu ve Ortaokulu’nda değişen okul aile birliği hızlı başladı. Okul Aile Birliği Başkanı Ozan Gezer ve arkadaşları, okul idaresi ile birlikte Çocuk Şenliği düzenledi. Kamile Gürkan 1.Çocuk Şenliği düzenlendi. Çocuklar ve veliler ilgi gösterdi, öğrenciler gün boyu eğlendi. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım da programa katıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Ozan Gezer ve Okul Müdürü Ömer Çevik’i tebrik eden Yıldırım, eğitim kalitesinin artmasında veli-okul işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Kamile Gürkan Okul Aile Birliği Başkanı Gezer ve Okul Müdürü Çevik, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Veli Kayacan’a teşekkür plaketi verdi.

Gün boyunca çocuklar, oyun alanlarında gönüllerince eğlendi. Veliler hem kermes yaparak okullarına katkı yaptı hem de müzik eşliğinde oynadılar.

Kamile Gürkan İlkokulu ve Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ozan Gezer, “Bu okulda okuduk, büyüdük. Babam bu okulun müdürüydü. Akrabalarımız, çoluğumuz çocuğumuz bu okulda okuyor. Bizlerde yeni yönetim olarak güzel bir etkinlik yapalım dedik. Çok özel ve güzel projelerimiz olacak” dedi.

Bu haber 550 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...