SAADET PARTİSİ YEREL SEÇİMDE İDDİALI

16 Kasım 2018 18:21

Saadet Partisi İl Başkanı Gençay, Isparta’da farklılık oluşturacak bir adayla seçime gireceklerini söyledi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, 31 Mart yerel seçimleri için aday olmadığını açıkladı. Zor zamanların adayı olduğunun altını çizen Gençay, “bizler zor zamanlarda varız. Aday bulmakta zorlandığımız, adayların çıkmadığı dönemlerde hep biz olduk. Ama şimdi öyle değil. Partimiz aday bulmakta zorlanmıyor, çok sayıda talep var. Bizim partimizde şahısların önemi yok. Zihniyet çok önemli. Belediyecilik bizim işimiz. Türkiye’de belediyecilik devrimi Refah Partisi döneminde, Milli Görüş döneminde olmuştur” dedi.

3 ADAY ADAYIMIZ VAR

Saadet Partisi İl Başkanı Gençay, belediye başkan aday adaylığı sürecinin devam ettiğini söyledi. Partiye başvuruların sürdüğünü belirten Gencay, “Biz de ucu açık bir süreç var. YSK’nın belirlediği takvime göre adayın ilan edileceği güne kadar değerlendirmelerimiz, yoklamalarımız, anketlerimiz olacak. Şu anda 3 arkadaşımız aday adayı. Av. Faruk Algınkılıç da aday adayı. Teşkilatımız çeşitli çalışmalar yapacak ve genel merkezin onayını sunacak. Biz Isparta için farklılık peşindeyiz. 2014 yerel seçimlerinde olduğu gibi konuşulan bir ekiple meydana çıkacağız” diye konuştu.

HER YERDE ADAYIMIZ OLACAK

İl Başkanı Gençay, Isparta’da İyi Parti, CHP ve Saadet Partisi arasında ittifakın hukuken mümkün olmadığını söyledi. Saadet’in tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da kendi adaylarını çıkaracağını kaydeden Gençay, 31 Mart için iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber 289 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...