DAVRAZSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

17 Kasım 2018 13:10

Pembe-yeşilliler, pazar günü grup sonuncu Ortaca Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 9. Maçını Muğla temsilcisi Ortaca Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. 18 Kasım Pazar günü Ahmet Ateş Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 14.00’de başlayacak.

                Karşılaşmayı Manisa Bölgesinden Şevket Teker, Mustafa Hakan Efe, Gökmen Çambel ve Melih Sayın isimli hakemler yönetecek.

                Isparta Davrazspor, 14 puanla beşinci sırada bulunurken zirvedeki rakipleriyle 6 puanlık fark bulunuyor. Ligin sonuncusu Ortaca Belediyespor’un ise 3 puanı bulunuyor. Henüz galibiyeti bulunmayan Muğla temsilcisinin 3 beraberliği bulunuyor.  Pembe-yeşilliler, pazar günü grup sonuncu Ortaca Belediyespor’la oynayacağı maçı kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor.

BU HAFTA DERBİ HAFTASI

                20’şer puanla zirveyi paylaşan Kepez Belediyespor ve Manavgat Belediyespor bu hafta kozlarını paylaşacak.Manavgat İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip zirve yarışında bir adım daha öne geçecek. 14 puanlı Bucak Belediye Oğuzhanspor, kümede kalma savaşı veren Yatağanspor’u ağırlarken, Sökespor ise Kuşadasıspor’a konuk olacak. Kale Belediyespor, Tavas Birlikspor’u, Aydınspor 1923,  Didim Belediyespor’u, Serinhisarspor ise Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak.

Bu haber 306 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...