Altınbaşak Kültür Ve Sanat Kulübü HEM’i ziyaret etti

24 Şubat 2013 00:33

Özel  Altın Başak  Bedri  Ayhan  Anadolu  Lisesi  Kültür ve  Sanat Kulübü  öğrencileri, Isparta Halk  Eğitim ve Akşam  Sanat  Okulu Müdürü Muhammet   Emin   Arseven’i  makamında ziyaret ettiler.

Özel  Altın  Başak  Bedri  Ayhan  Anadolu  Lisesinde  öğrencilerin  sosyal ve kültürel  gelişimini  sağlamak amacıyla kurulan  kulüplerden  birisi   olan Kültür ve Sanat  Kulübü  öğrencileri, kulüp  Genel  Sanat  Yönetmeni  Akın Özpoyraz nezaretinde  İl  Halk  Eğitim  Müdürü  M.Emin Arseveni  makamında ziyaret ettiler ve kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdiler.Genel  Sanat  Yönetmeni  Akın Özpoyraz  ziyarette yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Kulüp olarak 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı içerisinde akademik  düzeyde tiyatro çalışmalarımız devam ediyor. Tiyatronun  yanı sıra bu dönem ilk  kez bir  Oratoryo  grubu  da oluşturduk. Grubumuzla” 24 Kasım Öğretmenler günü”  nedeniyle okulumuzca gerçekleştirilen etkinliklerde  yer aldık..Ayrıca, “12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü “ ,”18 Mart Çanakkale Zaferi” oratoryo hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.Yine 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan  “ Kutlu Doğum “ etkinlikleri çerçevesinde hazırladığımız,”Alemlere Rahmet  Geliyor “isimli  tiyatro oyunumuzu ve “ Kutlu Doğum “ Oratoryosunu  da  İl Müftülüğümüzün  katkılarıyla tüm Isparta halkına sunmayı düşünmekteyiz,”.

Öğrencileri ve kulüp yetkililerini oldukça sıcak bir ilgiyle karşılayan Isparta Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Emin ARSEVEN, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek şunları ifade etti ; “ Altınbaşak Koleji, eğitim ve öğretimde elde ettiği başarılarının yanı sıra, Kültür ve Sanat faaliyetlerine verdiği önem ile de Isparta’da önemli bir eğitim yuvamız olarak dikkat çekiyor.Isparta Halk Eğitim Merkezi olarak misyonumuz, ‘’ Atatürk ilkelerine ve anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, dünyadaki  gelişmeleri takip eden, tüketmekten çok üretim yapan, düşünen, araştıran, sosyal iletişim becerilerine sahip kursiyerler yetiştirip, hem sosyal hem de mesleki hayata hazırlamaktır.Vizyonumuz ise, “ Halk Eğitim Merkezi olarak, çağın gereksinimlerine cevap verecek şekilde toplam kalite standartlarına ulaşmak, çevre ile işbirliği içerisinde kursiyerlerimizin bilinçli, bilgiye nasıl ulaşacağını bilen, araştırma yapabilen, kendisini yönetebilen, mantıklı ve özgür düşünebilen ve düşündüğünü medeni bir şekilde ifade edebilen bireylerin yetişmesi için imkan hazırlamaktır. “  Yapılan  açıklamaların ardında, Altınbaşak Kültür ve Sanat Kulübü Oratoryo Korosu 12 Mart 2013 tarihinde izleyicilere sunacakları “İstiklal Marşı” oratoryosunu Müdür M. Emin Arseven’e seslendirdiler.Bu sunum karşısında oldukça duygulanan ARSEVEN, öğrencilerin başarılı performansları nedeniyle başta okul müdürü Mahmut ÇOPUROĞLU olmak üzere, Kültür – Sanat faaliyetlerine katkıda bulunan herkesi kutladı.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mahmut Çopuroğlu ise kulüp öğrencilerini Altınbaşak Eğitim Kurumlarını en iyi şekilde temsil ettikleri için tebrik ettiğini söyledi.

 

 

Bu haber 2119 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...