BİZİM SEVDAMIZ: EĞİRDİR

19 Kasım 2018 18:24

Eğirdir’de AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan işadamı Mustafa Özer, “Bizim bir hedefimiz var. Eğirdir’e sahip çıkalım, doğalgazı getirelim, altyapımızı yapalım, iş-aş üretelim diye bu yola çıktık” dedi.

Eğirdir’de AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan işadamı Mustafa Özer, neden aday olduğunu ve Eğirdir ile ilgili düşüncelerini Isparta Gazetesi’ne açıkladı. Eğirdir’de GSM işletmeciliği yapan İşadamı Özer, Eğirdir’in doğa harikası bir yer olduğunu ancak hak etmediği konumda olduğunu ileri sürdü. Özer, şu açıklamalarda bulundu:

GEZİ PARKI OLAYLARI İLE SİYASETE İLGİ DUYDU

“1977 Eğirdir doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Eğirdir’de tamamladım. Eğirdir’de ticaretini devam eden birisiyim. Muhafazakar sağ kökenli bir ailenin evladıyım. Daha önce Doğru Yol Partisi’nde aktif olmamakla birlikte destek anlamında siyaset yaptık. 2014 seçimlerinde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi adayıydım. Seçimi az bir farkla kaybettik.  Siyaset sevdası 2014’den önce şu şekilde gelişti. Ben ticaret yapan bir insanım. Operasyonel kiralama işi yapıyoruz. GSM işi ile ilgileniyoruz. Küçücük bir yerde olmamıza rağmen bölge birinciliklerimiz Türkiye’de altıncı ve yedinciliklerimiz var. İşimize sahip çıkıyoruz.  Gezi parkı olaylarında Antalya’da bazı firmalarda sıkıntı yaşadık. Basın ve medyaya bakıyorsunuz ‘yakıyorlar, yıkıyorlar’ gibi gözüküyor. Terörist gruplarca desteklendiğinin farkındaydık. Her akıllı bir Türk vatandaşı bu olayların ülkemizin gelişmesini engellemek isteyenlerin tezgahı olduğunun farkına vardı. Bu konuda sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapmaya başladım. Sayın Cumhurbaşkanımızın resimlerini paylaştım, gezi parkı eylemlerine katılanlara tepki verdim. O zaman aktif bir siyaset olayımız yoktu. O zaman baktım ki sayın Cumhurbaşkanımız ülkeye sahip çıkıyor. Adam 7 düvere karşı savaş verdi.  Ben de her gün çeşitli paylaşımlar yaptık. Sonra bir baktım koyu CHP’li olan bir firma 9 araçlık işimi fesh etti. Konuşmaya gittim ‘sen başbakana sahip çıkıyorsun. Görüşlerimiz ters’ dedi. ‘Ben inandığım yoldan vazgeçmem, dönmem’ dedim. Ondan sonra aktif siyaset içine girmek istedim. Bizim gibi vatanseverler siyasete sahip çıkmazsa siyaset hainlerin elinde olur. 2014 yerel seçimlerinden sonra aktif olarak teşkilatımızda görev aldım. Veli Gök ile birlikte teşkilat görevi yürüttüm.

Bizim bir hedefimiz var. Eğirdir’e sahip çıkalım, doğalgazı getirelim, altyapımızı yapalım, iş-aş üretelim diye bu yola çıktık. Veli bey güzel hizmetlere imza attı. Kendisi bizim ağabeyimizdir. AK Parti için çok çaba sarfetmiştir, gece-gündüz çalışmıştır. Emeği çoktur. Veli beyin de rızasıyla bu yola çıktık. Belediye Başkanlığına aday adayı oldum.

EĞİRDİR, İNSAN ELİYLE KİRLETİLMİŞ BİR YER

Eğirdir hakettiği yerde değil. Ben 20’den fazla ülke, 100’e yakın şehri gezdim. Gezmeyi çok seviyorum, yeni şeyler öğreniyorum. Turkcell kurumsal firma olunca bize çok şeyler kaptı. Gezdiğimiz gördüğümüz yerlerde bakıyorsunuz çok güzel işler yapıyorlar. Koma gölünü gördüm. İnsanlar kışın bile ilgi gösteriyor. Eğirdir doğa harikası bir yer ama işlenmemiş vaziyette. İnsan eliyle kirletilmiş bir yer. Bizim hayalimizdeki Eğirdir şöyle olmalı. Çevremize sahip çıkmalıyız, gölümüze sahip çıkmalıyız. Altyapı işini çözmemiz gerekiyor.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ ZAMANI

AK Parti artık bölgemiz için kurumsal bir partidir. Başarısı tez konusu bile olmuştur. Önemli olan davaya sahip çıkmaktır. Davamıza sahip çıkmalıyız. Belirli aday adaylarımız var. Asıl olan şudur. ‘Ali oldu, Veli oldu, Hüseyin oldu’dan ziyade genel merkezimiz kimi aday gösterirse sahiplenmeliyiz, desteklemeliyiz. Genel merkezimizin adayına sahip çıkıp, hep birlikte birleşmeliyiz. Eğirdir’i AK Belediyeler, başarılı belediyeler sınıfına katmalıyız.”

 

 

Bu haber 305 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...