“Halil Hamit Paşa Kütüphanesi 7/24 hizmete açık”

19 Kasım 2018 18:38

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer; Cumhurbaşkanlığı’nın yayınlamış olduğu “100 Günlük Eylem Planı"nda yer alan; Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verecek Millet Kıraathaneleri kapsamında, İlimiz Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesinin de 10 Ekim’den itibaren hizmet veremeye başladığını bildirdi.

Göçer’in açıklaması şöyle: “Cumhurbaşkanlığımızın yayınlamış olduğu *l00 Günlük Eylem Planı"nda yer alan; Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verecek Millet Kıraathaneleri kapsamında yılsonuna kadar 30 adet halk kütüphanesinin 7 gün 24 saat hizmet vermesine yönelik çalışma başlatılmıştır.

Halk Kütüphaneleri; bireylerin bilgi, eğitim ve kültür ile ilgili ihtiyaçlarını hiçbir ayrım gözetmeksizin ücretsiz karşılamakta ve bulunduğu yörenin kalkınmasına kültür seviyesinin yükselmesine katkıda bulunmaktadır. Ayrıca geniş bir kullanıcı kitlesine hizmet vermesi açısından büyük bir önem taşımaktadr.

Bu kapsamda; İlimiz Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi de 10 Ekim 2018 Çarşamba gününden itibarer1 "Millet Kıraathanesi" formunda 7 gün 24 saat hizmet vermeye başlamış olup, milli ve dini bayram günleri hariç bu hizmetine devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Bu haber 543 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...