Özdemir aday gibi çalışmaya başladı

22 Kasım 2018 18:08

AK Parti Isparta Belediye Başkan Aday Adayı olan İsmail Özdemir, gönül belediyeciliği anlayışı ile toplumsal uzlaşı ve ortak yönetim anlayışı içerisinde Isparta’nın vizyonuna yakışır ve geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Isparta’da AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan İsmail Özdemir sahada çalışmaya başladı. ‘Aday olalım ya da olmayalım çalışmamızı sonuna kadar sürdüreceğiz’ diye konuşan Özdemir, “biz bu davanın ve milletin dün hizmetkarı idik. Yarında hizmetkarıyız. Isparta’ya ve Ispartalıya hizmet etmek bizim için şereftir” dedi.   

Belediyeciliğin her kesimi kucaklayan çözüm odaklı bir anlayışla yürütülmesi gerektiğinin altını çizen Özdemir, Isparta’nın ihtiyaçlarını iyi bildiklerini ve projeleri de bu yönde geliştirdiklerini vurguladı.

Özdemir açıklamasında, “Herşey sevmekle başlar, Isparta’yı da Ispartalıyı da seviyoruz. Bunun için hayal ediyoruz, Isparta için hayal ediyoruz. Isparta’nın 12 incisi ilçeleri için hayal ediyoruz, her biri pırlanta olan mahallelerimiz için hayal ediyoruz, şayet öncelikle partimiz, sonra da Isparta halkımız yetki verirse Isparta’mıza halisane hizmet etmek istiyoruz. 29 yıllık bürokrasi tecrübemizi, belediye uzmanlığımızı, şehri emin olarak sürdürmek istiyoruz. Isparta’mızı birlikte yürüyeceğiz, birlikte yöneteceğiz, birlikte büyüteceğiz” dedi.

Bu haber 286 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...