“Isparta için en hayırlı kararı Sayın Genel Başkanımızın vereceğine inanıyorum”

23 Kasım 2018 18:17

AK Parti Milletvekili Recep Özel,  MHP’li Belediye yönetiminde olan Isparta’da AK Parti MHP işbirliği olur mu konusuna vakıf olmadığını söyledi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel,  MHP’li Belediye yönetiminde olan Isparta’da AK Parti MHP işbirliği olur mu konusuna vakıf olmadığını söyledi. Ama geçmişi hatırlattı. Özel, "Belediye Başkanının daha 15 güne kadar bizi rencide edici sözleri ortada.   Tabanımızı seçmenimizi küstürmek durumunda olamayız. Isparta için en hayırlı kararı Sayın Genel Başkanımızın vereceğine inanıyorum" dedi.    

AK Parti Milletvekili Recep Özel, yerel seçim aday belirleme süreci ve MHP AK Parti işbirliğine yönelik açıklamalarda bulundu. Isparta’nın önümüzdeki cumartesi açıklanacak iller arasında olmadığını ancak 15 güne kadar adayın belli olacağını belirten Özel “Herhalde net bilgilere ulaşma noktasında Isparta biraz daha bekleme durumunda. İnşallah yakın bir süreçte adayımızla Ispartalıların önüne çıkacağız. Tabi ittifak görüşmeleri bir yandan devam ediyor. Bu ittifak değil artık. Seçimde işbirliği demek daha doğru. Bu kapsamda Isparta, vardır yoktur bu konuya vakıf değiliz. Isparta için en hayırlı olan ne ise o olsun diye çalışmamız gayretimiz o yöndeydi. Bizim aday belirleme sürecimiz devam ediyor. Genel Merkezimiz de ara komisyon üst komisyonlar bir yandan belediye başkanlarını belirleme süreci hızlı bir şekilde sürdürüyor.  Cumartesi günü illerin yarıya yakını belirlenmiş ve ilan edilmiş olacak. Sonra 15 güne kadar tüm Türkiye’de adaylar belirlenmiş olur. Isparta hakkında verilen bir karar yok. Önümüzdeki ikinci haftaya kalacak görünüyor. Bu ay sonuna biter” dedi

MHP AK Parti yerel seçim ittifakında Isparta’da ittifak olabilir mi sorusuna Milletvekili Özel, “Genel Başkanlar  bir irade ortaya koyduktan sonra buna uymak zorundayız.  Tabi Isparta mevcut Belediye başkanının bize olan tavırları partimize olan yaklaşımı daha 15 gün öncesine kadar bizi rencide edici incitici sözleri davranışları ortada. Ben hatırlayacağınız üzere kimse bu ittifakın üzerine limon sıkmasın demiştim. Herkesin üslubuna dikkat etmesi anlamında bunu söylemiştim. Teşkilatımızı, tabanımızı rahatsız edici sözler söylenmesin demiştim. Bu konuda tabanımızı, seçmenimizi küstürmek durumunda olamayız. Isparta için en hayırlı kararı Sayın Genel Başkanımızın vereceğine inanıyorum” diye konuştu.     

 

Bu haber 306 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...