Sidre Mahallesi sakinleri Belediye yatırımlarını gezdi

23 Kasım 2018 18:29

Sidre Mahallesi sakinleri Isparta Belediyesi yatırımlarını gezdi. Etnografya Müzesi, Gökkubbe, Yeni Otogar inşaatı ve Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini gezen Sidre Mahallesi sakinleri ardından Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sidre Mahalle Muhtarı Hacer İnci Özbey, yapılan yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Muhtar Özbey, “Sayın Başkanım bize böyle bir fırsat verdiğiniz ve gezi düzenlediğiniz için şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Gezi denince akla il dışı geliyor ancak biz Isparta’da da gezilecek çok güzel yerlerimizin olduğunu gördük. Mahalle sakinlerimiz Etnografya Müzesi gezisinde geçmişini gördü, çocukluklarını tekrar yaşadı. Geçmişimizi gördük, o günlere döndük. Hayvan barınağımız da ayrı bir güzel, yapılan çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Yapımı devam eden otogar inşaatımız Isparta’mıza yakışır bir hizmet olmuş. Gökkubbe fuar alanımızda da Türk sanatını gördük. Biz çok teşekkür ediyoruz, hizmetlerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Sidre Mahallesi sakinlerini makamında ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Bizlere de teşekkür ziyaretinde bulunuyorlar. Bu Sidre halkımızın inceliği, güzelliği. Böyle bir gezi arzu ettiler, bizlerde bu konuda yardımcı olduk. Bu isteklerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 285 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...