“MHP, Cumhur İttifakı´nın sarsıntıya uğramaması için tavır almıştır”

26 Kasım 2018 15:25

MHP İl Başkanı Nail Bayram, " Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı’nın her hangi bir sarsıntıya uğramaması, sekteye uğramaması ve şer odaklarına fırsat verilmemesi için fedakarlık yapmakta, beklenti ve herhangi bir pazarlık içerisine girmemektedir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Nail Bayram, Antalya'da yapılan il başkanları ve belediye başkanları toplantısında Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını değerlendirdi. Bayram, Antalya'daki toplantı ve Cumhur İttifakı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Sayın Genel Başkanımız il başkanları ve belediye başkanlarımızla yaptığı toplantıda İstanbul, İzmir ve Ankara’da partimizin aday çıkarmayacağını açıkladı. Ve bu açıklamayı yaparken Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir beklenti içerisinde olmadığını, pazarlık içerisinde olmadığını vurguladı. Beklentimiz olmadığının altını çizdi. Sayın Genel Başkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek amacı Cumhur İttifakının bozulmaması, ülkemizin birlik ve beraberliğinin korunmasıdır. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde ülkemiz için çok önemli olan Cumhur İttifakı’nın sarsıntıya uğramaması için mücadele veriyoruz. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı’nın her hangi bir sarsıntıya uğramaması, sekteye uğramaması ve şer odaklarına fırsat verilmemesi için fedakarlık yapmakta, beklenti ve herhangi bir pazarlık içerisine girmemektedir."

MHP Isparta heyeti Antalya’da

MHP İl Başkanı Nail Bayram, yöneticiler ve bazı belediye başkanları ile birlikte MHP Antalya İl Başkanlığı’nın yeni parti merkezinin açılış törenine katıldı. Açılışta İl Başkanı Bayram ile birlikte Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ile Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, parti büyüğü İzzettin Dikmen de hazır bulundu

 

Bu haber 267 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...