DAVRAZSPOR LİDERİ DEVİRDİ

26 Kasım 2018 15:27

Pembe-yeşilliler, lider Kepez Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek zirve yarışındaki rakipleriyle puan farkını 1’e indirdi.

Spor Tot Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta zirve mücadelesi veren Davrazspor, lider Kepez Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Aydın Bölgesinden Çağlayan Devici, Baykal Tuna ve Sinan Sinav isimli hakemler yönetti.

Karşılaşmayı Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kulüp Başkanı Ali Bolat, daire müdürleri ve 4 bin dolayında futbolsever izledi.

Karşılaşma öncesinde Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Isparta Güvercin Sevenler Derneği tarafından güvercin salımı yapıldı. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Kadın Haklarıyla ilgili her iki takım maça pankartla çıktı.

Isparta Davrazspor 23 ve 45. Dakikalarda Gökhan Koç attı.  Levan ve Mahmut Bektaş ise mücadeleleriyle taraftardan alkış aldı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise bir anda yere yığılan İlyas Barut, beyin sarsıntısı yaşadı. Kısa bir panik yaşandı ancak sağlık görevlileri başarılı futbolcuya müdahale etti. Kepez Belediyespor’un golünü ise 88. Dakikada  Serdar attı.

Isparta Davrazspor aldığı bu galibiyetle puanını 20’ye çıkarttı ve liderle puan farkını 1’e indirdi.  Kepez Belediyespor iseğ 21 puanda kaldı.

 

Bu haber 285 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...