Öğretmenler filede ve teniste yarıştı

26 Kasım 2018 15:28

Öğretmenler Günü dolaylısıyla Öğretmenler arasında yardımlaşmayı ve dayanışmayı artırmak için Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası oldukça heyecanlı geçti.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla ilçemiz okullarında görev yapan öğretmenler arasında Voleybol ve Masa Tenisi turnuvası düzenlendi.

Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler arasında yardımlaşmayı ve dayanışmayı artırmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası oldukça heyecanlı geçti. 10 Okul takımının mücadele ettiği Voleybol turnuvasının Final Maçı İlçe Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Turnuvada Barla İlkokulu takımı birinciliği göğüslerken, Yukarı Gökdere Mustafa Köklü Ortaokulu takımı ikinci, Gökçehöyük Ortaokulu takımı üçüncü, Sarıidris Ortaokulu takımı dördüncü oldu.

FairPlay Ödülü ise Bağlar Ortaokulu takımının oldu.

Masa Tenisi Turnuvasına 7 Kadın, 12 erkek öğretmen katıldı.

Kadınlar arasında dereceye giren öğretmenler de ise; birinci Meryem Uzunyol (Gökçehöyük Ortaokulu), ikinci Hatice Topkatya (Gökçehöyük Ortaokulu), üçüncü Demet Bedel Armut (Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi) oldu.

Masa Tenisi Erkekler Turnuvasında Gökçehöyük Ortaokulu öğretmenleri ödülleri topladı...

Öğretmenler arasında yardımlaşmayı ve dayanışmayı artırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Gökçehöyük Ortaokulu öğretmenleri ödülleri topladılar.

Masa Tenisi turnuvası sonucunda birinci Kadir Babur, ikinci Sami Özer, üçüncü ise Enes Doğru oldu.

Öğretmenlerin kupa ve madalyalarını Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can Serhan Altay ve hakem öğretmenler tarafından takdim edildi.

 

 

Bu haber 444 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...