Isparta Emniyeti Twitter’da

25 Şubat 2013 21:36

Isparta Emniyet Müdürlüğü vatandaş memnuniyetini esas alıp iletişim kanallarını çeşitlendirmek amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

Vatandaşların her türlü iletişim alanında Müdürlüğe ulaşabilmeleri ve bilgi sahibi olabilmelerini sağlamak amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal paylaşım alanı Twitter’da

‘ Twitter.com/IspartaEmniyeti ’ adresinde sayfa açtı.

Konu ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi; “

Geleneksel ortamda insanlar arasında gerçekleşen yüz yüze iletişimin yarattığı etkinin benzerinin sanal ortama meydana getirerek hayatımızın bir parçası haline gelen sosyal iletişim ağları kullanıcılarına kendilerini tanımladıkları ve çeşitli sosyal ilişkilere katıldıkları bir sosyalleşme süreci oluşturmaktadır.

Sosyalleşme kişinin grup normlarına uymasını öğrenmesini sağlayan bir nevi öğrenme sürecidir. Bundan dolayı insan olarak, birbirimizle paylaştığımız konular bilgilenme ve bilgilendirme sürecini beraberinde getirmiştir.

Isparta Emniyet Müdürlüğü olarak görev alanımıza giren tüm hizmetleri etkin, verimli ve hızlı biçimde yerine getirmek, gelişen teknolojik imkanlardan faydalanarak vatandaş memnuniyetini esas alıp iletişim kanallarını çeşitlendirmek amacıyla yeni bir uygulama başlamıştır.

Vatandaşlarımızın her türlü iletişim alanında Müdürlüğümüze ulaşabilmeleri ve en kolay şekilde hizmetlerimiz, çalışmalarımız ve uygulamalarımız hakkında bilgi sahibi olabilmelerini sağlamak amacıyla sosyal paylaşım alanı Twitter sayfamız hizmete açılmıştır.

Twitter.com/IspartaEmniyeti adresiyle sosyal paylaşıma açılan adresimiz vatandaşlarımızın görüş, önerilerine yöneliktir.

*BİR İHBAR HATTI DEĞİLDİR.*

»İHBARLARINIZ İÇİN 7/24 GÜN/SAAT 155 POLİS İMDAT

HATTINI ARAMANIZ RİCA OLUNUR.*

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR...”

 

Bu haber 621 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...