“Atatürkçü kesimden oy alabilmek için belli manevralara giriyor”

27 Kasım 2018 17:21

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, Belediye Başkanı Günaydın’ı eleştirerek, “Yani sayın Günaydın Atatürkçü’lükten nemalanamayacak” dedi.

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi hareketlilik devam ediyor. CHP il Başkanı Ahmet Kürkçü, Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ı sert sözlerle eleştirdi. Kürkçü, Başkan Günaydın’ın seçimlerde sol kesimin oyunu almak için Atatürk adını çok andığını söyledi.

İl Başkanı Kürkçü,  “Yusuf Ziya Günaydın’ın  son zamanda sol, Atatürkçü kesimden oy alabilmek için belli manevralara giriyor. Çünkü Ak Parti’den ümidi kesti. Bizde adayımızda gerçek Atatürkçü, Cumhuriyete inanan bir adayımızla çıktığımızda Atatürkçülüğün ne olduğunu, demokrat belediyeciliği ne olduğunu bizim adayımız gösterecek. Yani sayın Günaydın Atatürkçü’lükten nemalanamayacak. Ak Parti ise belli zaten. Onların her şeyi genel merkeze, tek adama bağlı. Belediye başkanı da olsa millet vekili olsalar da her şeyi bir kişiye sorarak yapıyorlar. Biz de ise demokratik bir sistem işliyor ve bizim ittifakımız daha sağlam. Ben buna inanıyorum” dedi.

Bu haber 289 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...