MİLLİ TAKIMA SPORCU YETİŞTİRİYORLAR

29 Kasım 2018 15:42

ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü, masa tenisinde milli takıma sporcular yetiştirirken Türkiye dereceleriyle gururumuz oluyor.

2016 yılında Isparta’da kurulan Türkiye’de ilk özel masa tenisi salonunu hizmete açan Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü, faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana masa tenisinde ilkleri yapıyor.

                Isparta’yı bölge ve Türkiye finallerinde temsil eden Ispartes Gençlik Spor Kulübü, 70 lisanslı sporcu bulunuyor.

                Antrenörler Gökmen Öcal, Olcay Salici ve sporcu velileri tarafından kurulan Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü, bünyesinde hemen hemen tüm kategorilerde sporcular yer alıyor. Tüm kategorilerde ilk 4 başarısı elde eden Ispartesliler, güller diyarının gururu olmaya devam ediyor.

                ISPARTES Gençlik ve Spor Kulübü’nün Masa Tenisi Takımı, hem bayan hem de erkek takımları Türkiye 3. Liginde mücadele ediyor.

                Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü Küçükler Kategorisi Masa Tenisi takımında yer alan Mustafa Uçar, Batuhan Taha Ünlü ve Efe Berk Yıldırım da Milli Takımda ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

                Ayrıca Irman Sekmen, Elif Nil Ayaz ve Mustafa Açar, Milli Takım Aday kadrosuna davet edildi.

                Öte yandan son olarak Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü,  Antalya’da 24-25 Kasım tarihleri arasında yapılan Akdeniz Bölge Şampiyonası’nda hem kız ve erkek takımı şampiyon oldu.

                Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü Kurucuları Gökmen Öcal ve Olcay Salici, “Kulübümüz masa tenisi sporunu seven sporcular ve velileri tarafından, bu sporu herkese sevdirmek, bu spora olan ilgiyi artırmak, bu sporu yapabilen tüm sporcu ve velilerimize  pozitif düşünen, topluma saygılı insanlar olmalarını, sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlamak ,sporcu-veli-antrenör işbirliğini oluşturarak toplumsal bütünleşmeye hizmet etmek amacıyla 2015 yılında kurulmuştur. Daha sonra ise 2016 yılı Mayıs ayında velilerimizin ve sponsorlarımızın katkısı ile Türkiye de ilk özel masa tenisi salonu olan Ispartes Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi salonunu hizmete açmıştır ve her yaş grubunda çalışmalarına bu salonda devam etmektedir. Ve ayrıca Türkiye finallerinde de dereceler almaya devam etmekteyiz. Ayrıca profesyonel ligde Isparta’mızı temsil ediyoruz” dediler.

 

Bu haber 315 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...