DAVRAZSPOR’DA GÖZLER MANAVGAT MAÇINDA

29 Kasım 2018 15:43

Pembe-yeşilliler, 5 haftalık seri galibiyetin ardından bu hafta zirvenin sahiplerinden Manavgat Belediyespor’u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da gözler Manavgat Belediyespor maçına çevrildi. Ligin en iddialı ekiplerinden olan ve kadrosunda yıldız isimleri olan Antalya temsilcisini evinde yenerek çıkışını sürdürmek isteyen pembe-yeşilliler, zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Özel İdare Sahası’nda toplanan temsilcimiz, Manavgat Belediyespor karşılaşmasına bileniyor. Daha  çok kuvvet, teknik-taktik ağırlıklı çalışmalar yapan pembe-yeşillilerde Emrah Ergür ve Deniz Boztepe dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

                Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, artık her maçı final olarak gördüklerini ve Manavgat’ta zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Davrazspor’un tüm kentin takımı olduğunu söyleyen Şimşek, şehri desteğe davet etti.

FURKAN ÇAMÇI’NIN CEZASI SONA ERDİ

Bu arada Isparta Davrazspor’un başarılı stoperi Furkan Çamçı’ya, Ortaca Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından hakeme itiraz etmeden çıkmıştı. Futbolcunun itiraz etmemesi ve direkt oyundan çıkması nedeniyle Çamçı’ya 1 maç ceza verildi. Genç futbolcu, 1 maçlık cezasını Kepez maçında çekerken bu haftaki Manavgat Belediyespor maçında teknik heyetin görev vermesi halinde Furkan Çamçı forma giyecek.

EMRAH VE DENİZ’İN DURUMU İYİYE GİDİYOR

                Isparta Davrazspor’da sakatlıkları süren orta saha oyuncusu Emrah Ergür ve bek oyuncusu Deniz Boztepe’nin durumu iyiye gidiyor. Ergür ve Boztepe’nin filmlerin sonuçların iyi çıktığı ve en kısa zamanda sahalara döneceği öğrenildi.

 

 

Bu haber 307 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...