Sav’lı öğrencileri sevindirdiler

1 Aralık 2018 13:36

Sav Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Dede, Yeşilay Derneği ile birlikte Sav’daki öğrencilerle birlikte bir takım etkinlikler düzenlediler.

Etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Dede, şunları söyledi

 “Geçtiğimiz günlerde Yeşilay Derneğini ziyaretimizde Yeşilay Dernek Başkanımız Sayın Muhammed Said Uyar beyden aldığımız bilgiler ışığında derneğin önemli projelerinden biri olan

‘Benim Kulübüm Yeşilay’ projesine Baba ocağımız Sav öğrencilerini nasıl dahil edebiliriz diyerek çalışmalara başladık. Çalışmalarımızın ilk adımı olarak 30 öğrencimizle birlikte Yeşilay Isparta Derneğini ziyarette bulunduk. Şube yetkilisi Yurdagül hanımın çocuklarla olan diyalogu ve çocuklarımızın öğrenme arzusu gerçekten bizi çok sevindirdi. Verdikleri cevaplarla çeşitli hediyeler kazanan çocuklarımız şube yetkililerinin sorularına verdikleri bilinçli cevaplardan dolayı bizden de istedikleri sinema filmine gitme sözü aldılar ve büyük bir heyecanla Yeşilay Derneği ziyaretinden sonra Sinema filmi izlemeye gittiler. Sinema filminden sonra hep beraber gittiğimiz yemek esnasında çocuklarımızla günü değerlendirdik ve bu tür etkinliklere devam edeceğimize kendilerine söz verdik. Başta Yeşilay Dernek Başkanımız Sayın Muhammed Said Uyar olmak üzere Yeşilay Derneği yetkililerine Sav ilköğretim okulu müdürümüz ve öğretmenlerimize şahsım adına çok teşekkür ederim.”

 

Bu haber 350 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...