AK Parti’de mevcut başkanlarda çok fire yok

1 Aralık 2018 13:38

AK Parti’nin ilçe ve beldelerde kendi isteğiyle aday olmak istemeyenlerin dışında mevcut belediye başkanları ile yola devam edeceği öğrenildi.

 Kulislerde dolaşan bilgilere göre:

AK Parti, Şarkikaraağaç, Gelendost, Atabey, Keçiborlu, Uluborlu, Sütçüler’de mevcut başkanları aday gösterecek.

Şarkikaraağaç’ta 2014 yerel seçimlerinde BBP’den seçildikten sonra AK Parti’ye katılan İsa Çarkacı’nın AK Parti’nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Parti içinden rakip çıkmayan Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ile Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, AK Parti’nin adayı.

Teşkilatın tamamının arkasında durduğu, 3.dönem istisnası istenen Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi’nin de yeniden aday gösterileceği öğrenildi.

Sağlık  rahatsızlıklarını kısmen de olsa atlatan Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, İl Genel Meclisi Üyesi Necdet Satılmış’ın rakip çıktığı Gelendost’ta tecrübeli Başkan Mehmet Sezgin’in yeniden partinin adayı gösterileceği öğrenildi.

AK Parti’de Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan ise yeni dönem için daha önce aday olmayacağını açıklamıştı. Bu ilçede ibrenin Özcan Kesmen’den yana olduğu edinilen bilgiler arasında.

 

Bu haber 269 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...