“Okullarda yetenek taraması yapıyoruz”

3 Aralık 2018 16:05

IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Koordinatörü Mehmet Akdülger, ilk ve orta öğretim okullarını ziyaret ederek kurumlarda seçme yaptıklarını bildirdi. Akdülger, “Şu an altyapımızda yüzlerce sporcu var. Bu çocuklar gibi yeni taze kanlar kazanmak için kolları sıvadık” dedi.

                IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü, geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. 4-5 sezondur altyapıya eğilen ve U liglerinde hemen hemen tüm kategorilerde şampiyon olan pembe-mavililer, sporcu fabrikası olma yolunda ilerliyor. IYAŞ’ın teknik kadrosunda Mehmet Akdülger, Sedat İlban, Öncel Bilik, Mehmet Sarı, Hasan Apaydın ve Mevlüt Türk yer alıyor.

                IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Koordinatörü Mehmet Akdülger, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Akdülger, ilk ve orta öğretim okullarını ziyaret ederek kurumlarda seçme yaptıklarını bildirdi. Akdülger, “Şu an altyapımızda yüzlerce sporcu var. Bu çocuklar gibi yeni taze kanlar kazanmak için kolları sıvadık. Uzun yıllar profesyonel liglerde görev aldıktan sonra Isparta Davrazspor’un ardından Isparta’yı çok sevdiğim için ayrılmak istemedim. Isparta güzel ve sakin bir şehir.  IYAŞ’ın sportif faaliyetlerde başarılı olması için yönetim her türlü desteği veriyor. Özellikle Erol Büyükleblebi ve Süleyman Dağlı’nın hırsı beni de gelecek için ümitlendiriyor.Tesis projesi de hayata geçerse IYAŞ,Türk sporuna bir çok yıldız yetiştirerek sporcu fabrikası olma yolunda ilerler” dedi

 

Bu haber 358 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...