“Yerel seçimde ittifak arayışı içindeyiz”

4 Aralık 2018 16:31

                Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Kürkçü’den seçim itirafı geldi. İl Başkanı Kürkçü, seçimler öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kürkçü, şunları söyledi:

                “Bizim tek başımıza belediyeyi alma olasılığımız yok. Biz onun için adayımızı örgüt olarak kendimiz belirleyeceğiz. Isparta’nın sorunlarını bilen bir adayla vatandaşın karşısına çıkacağız ama son yapılan ve diğer seçimleri göze aldığımızda bizim tek başımıza belediyeyi alma olasılığımız yok. Bunun içinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptı, söyleyecek bir şey yok. Ak Parti ise burada kötü bir belediyecilik örneği verdiği için vatandaş genel seçimlerde Ak Partiye oy veriyor fakat belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermiyor. Onun için biz yerel seçimlerde ittifak arayışları içerisindeyiz. İttifak arayışları da diğer partiler dediğimiz millet ittifakında olan İyi Parti, Demokrat Parti, Saadet Parti’si ile görüşmelerimiz devam ediyor. Aday konusunda, belediye meclisi konusunda anlaşırsak ki anlaşacağımızı düşünüyorum. Aklın yolu bir. Tek adayla ortaya çıkıp belediye seçimlerinde ağırlıklı aday ve kazanabilecek olan grup olarak ittifakı görüşüyoruz.”

Bizim bu seçimlerde önem verdiğimiz nokta da: il genel meclis üyemiz tüm il çevresinde 2 tane.  Biz partimizin her ilçeden en az 1 tane il genel meclis üyesi çıkarması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu haber 354 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...