Ispartalı sultanlar, BJK’yi Türkiye üçüncüsü yaptılar

5 Aralık 2018 16:05

Ispartalı krosçular Rumeysa Coşkun, Asiye Nur Sancar ve Tuğba Kurt’tan oluşan Beşiktaş Yıldız Kros Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu

                Bölgesel Kros Ligi’nde sezon Gaziantep’te yapılan final etabıyla birlikte tamamlandı. Son yarışmaya erkekler ve kızlarda toplam 170 atlet katıldı.

Sonbahar sezonunda Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 15 bölge projesi kapsamında çeşitli illerde seçmeleri yapılan Bölgesel Kros Ligi yarışmalarının finali Gaziantep’te 1 Aralık 2018 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Yarışmalarda 170 atlet boy gösterirken, erkekler ve kızlarda sezonun birincileri de belirlendi.

Yarışmalarda ilk üçe giren atletlere Şahinbey Belediyesi tarafından bisiklet hediye edilirken, ilk 15 sırada finiş gören atletlere de Türkiye Atletizm Federasyonu’nda eşofman takımı ve malzeme çantası hediye edildi.

                Ispartalı krosçular Rumeysa Coşkun, Asiye Nur Sancar ve Tuğba Kurt’tan oluşan Beşiktaş Yıldız Kros Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu. Atletizm Antrenörleri Sibel ve Lütfü Yılmaz’ın öğrencileri olan sporcular, bu dalda Türkiye çapında elde ettiği derecelerle göz dolduruyorlar.

 

Bu haber 466 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...