ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

5 Aralık 2018 16:15

Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle; Bizim Çocuklarımız Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği, Isparta Özel Eğitim Uygulama Okulu ve okuldan mezun olan öğrenciler için açılan Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği işbirliği ile Iyaşpark AVM’de Kermes açıldı.

Kermeste Engelli öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından yapılan el işi ürünler, takılar, seramik ürünler, satışa sunuluyor. Kermesten elde edilen gelirle, okulun ve özel öğrencilerin ihtiyaçları giderilecek. AVM içinde 3 gün açık kalacak olan kermes bugün sona erecek.

Kermesi düzenleyen Bizim Çocuklarımız Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Dt. Semra Karatosun ve Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği Başkanı Hülya Yüceer, kermese gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, yardımsever Isparta halkını Çarşamba günü sona erecek olan kermese davet ettiler.

Bizim Çocuklarımız Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Dt. Semra Karatosun, “özel çocuklarımız için eğitim ve sevgi çok önemli. Yılın 365 günü onların her anında yanlarında olmalı ve bu çocuklarımıza destek vermeliyiz” dedi.

 

Bu haber 369 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...