“İKAMETGAHLARINIZI ISPARTA’YA ALDIRIN”

5 Aralık 2018 16:18

Isparta Belediyesi, Isparta Yurtlar ve Apartlar Derneği (IYAD) Başkanı Cahit Şahin; öğrencilerin ikametlerini Isparta’ya aldırmalarını istedi.

Şahin’in açıklaması şöyle: “ Değerli öğrencilerimiz ve özel yurt, apart işletmecilerimiz; Isparta Belediyesi, Isparta Yurtlar ve Apartlar Derneği (IYAD) olarak birlikte yaptığımız daha güvenilir, temiz, rahat şehir çalışması kapsamında siz değerli öğrencilerimizin ikametlerini Isparta’mıza birinci adres olarak aldırmanızı önemle rica ediyorum. Gerek güvenlik gerek belediyemizin sağladığı ayrıcalıklardan faydalanabilmek ve belediye otobüsleriyle 1 TL’ye seyahat edebilmeniz için bir fırsattır.

Gelin öğrencisiyle, vatandaşıyla, askeriyle şehrimize bu desteği verelim ve şehrimiz hak ettiği kaliteyi bir an evvel yakalayıp size yansıtabilsin.

Tabi bu çalışmada özellikle apart işletmecilerimize büyük görev düşmektedir. Şehir merkezimizde yaklaşık 50 bin öğrenci bulunmakla beraber bunların çoğunluğu apartlarda kalmaktadırlar, malum güvenlik sorunu da sıkça bahsedilen bir gerçektir.

Apart sahiplerimiz bu ikametlerin kaydedilmesi noktasında gereken özveriyi gösterirlerse bize yardımcı olurlarsa ikamet edenler kayıt altına alınacağından bahsettiğimiz güvenli şehir çalışmasına da en büyük desteği vermiş olacaklardır.

Şimdiden değerli öğrencilerimize, özel yurtlarımıza, apart sahiplerine ve değneğimize sağladığı imkanlardan dolayı Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Sayın Yusuf Ziya Günaydın’a ve Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu’na teşekkürlerimi sunarım”.

 

Bu haber 322 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...