“ISPARTA’YI TÜRKİYE’NİN PARİS’İ YAPACAĞIZ”

5 Aralık 2018 16:25

İYİ PARTİ’nin Isparta Belediye Başkan Adayı ilan ettiği Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, ilk açıklamasında Belediye hizmetlerinde adaletin tecellisine ve insanların huzur ve barışına dikkat çekti. Yolların, köprülerin, otogarların ve hastanelerin her zaman yapılabileceğini belirten Gökmenoğlu, “Önemli olan proje değil. Huzur ve güven. İnsanların birbirine sarılması” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili Aylin Cesur ve İYİ Parti teşkilatının katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, adalet vurgusu yaptı. Çok mutlu, gururlu ve huzurlu olduğunu belirten Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

KÜÇÜCÜK BİR YERDE NELER

YAPABİLECEĞİMİ GÖSTERDİM

“Bana öncelikle sayın Başkanım Meral Akşener, Aylin Hanım, parti teşkilatı ve yönetim çok büyük bir onure ile birlikte bu şerefli görevi layık gördü. Bu görevi hiçbir şekilde aksatmayacağımı belirtiyorum. Ben kendimi ifade edeceğim. Bugüne kadar ifade ettim. 22 yıllık avukatlığım mesleğimde, 9 yıllık baro başkanlığında ifade ettim. Ben Isparta sevdalısıyım. Isparta’ya bir şeyler yapmak için yola çıktım. Bu bir hizmet yarışı. İstek ve arzularımı Barom üzerinde gösterdim. Taktir kamuoyunundur. Küçük imkanlarla Baro’da neler yapabildiğimi gösterdim ve ispat ettim. Belediyecilik teknik bir iş. Teknik ekibimle birlikte içine hukuk ve adaleti koyarak büyük işler yapacağıma inanıyorum.

PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ

Gelin bir de beni deneyim. Baro Başkanı olduğumda en genç bendim. En uzun başkanlık yapan biriyim. Meslektaşlarım bana ‘bu daha çocuk’ dediler. Ama ben Gökmen Hakkı Gökmenoğlu olarak Isparta’ya vefa borcumu ödemek istiyorum. 5 yılda nelerin değiştiğini göreceksiniz. İnsanların güldüğünü, mutlu olduğunu… Yollar, otogarlar, hastaneler yapılır. Ama önce iç huzura kavuşulduğunu, adaletin tecelli ettiğini göreceksiniz. Buna kefilim, imzamı atıyorum. Ispartalıların hayalini icra etmem için bana imkan sağlandı, tanındı. Herkese teşekkür ediyorum. İnanın Isparta pişman olmayacak. Bunun altına imzamı atıyorum. Gelin bizi deneyin.

ISPARTA’NIN EKSİKLİKLERİNİ VE SORUNLARINI BİLİYORUZ

Bizim derdimiz Isparta. Bunları çok iyi tespit ettik. Bu çalışma bugünlük değil. Yılların bir çalışması. Isparta’nın eksikliklerini, insanların istediğini çok iyi biliyoruz. Bunların çözüm önerilerini çok iyi hazırladık. Hem teknik hem hukuki altyapıyı hazırladık. İnanın Isparta’nın tüm talepleri yerine getirilecek. Ben hukukçuyum ama teknik altyapımızla hazırız. Tüm imkanları Isparta’nın ayakları altına sereceğiz. Isparta, Türkiye’nin Paris’i olacak. Isparta demokrasinin kalesi. Sıkıntılı bir il değil. Yıllar önce altyapısını bitirmiş. Küçük dokunuşlarla Isparta’yı çok güzel hale getireceğiz. Projelere ilerleyen günlerde tek tek açıklayacağız. Önemli olan proje değil. Huzur ve güven. İnsanların birbirine sarılması. Isparta için birlikte bir şey yapmanın enerjisini ortaya koymaktır. “

 

Bu haber 340 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...