JOLLY TOURS Hizmette

6 Aralık 2018 15:44

İşletmeciliğini Kadir ve Burak Bardakçı’nın yaptığı, otel rezervasyonları, uçak biletleri,yurtiçi ve yurtdışı turlar gibi birçok organizasyonunuzu sizler için planlayabilecek Jolly Tours açıldı.

 İstiklal Mahallesi'nde Gerçekleşen Jolly Tours Açılış Törenine yoğun katılım oldu. Açılış kurdelesini Isparta Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Veli Kayacan ve işletme sahipleri kesti.

İşletme Sahiplerinden Burak Bardakçı, açılışın ardından, “Ispartalıyım. İnşaat mühendisiyim. Ağabeyim Kadir Bardakçı’yla  böyle bir işletme açmaya karar verdik. Kendisi Antalya’nın turizmde tanınmış isimlerinden. Aklımızda yıllardır böyle bir plan vardı. Güzel bir lokasyon bulduktan sonra böyle bir dükkan açmaya karar verdik. Burada; yurtiçi kültür turları, yurtdışı turları, gemi turları, kıbrıs turları, otel rezarvasyonları, uçak, bileti, vize işlemleri gibi hizmetlerimiz var.

  Bizim bildiğimiz bir iş olduğu için böyle bir yer açmak istiyorduk, gerekli olduğunu gördük zaten kaliteli bir marka olan Jolly Tur’un yetkili bayisiyiz. Kaliteli hizmet vermek için buradayız” dedi.

Bu haber 420 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...